Fakültemiz Okuma Salonu Hizmete Açıldı

Fakültemiz Okuma Salonu açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Şener Şentürk'ün katılımıyla gerçekleşti. Açılış töreninde Rektör Ünal, OMÜ'nün eğitim kalitesini artırmanın yanında öğrencilerin yaşam kalitesini de yükseltmeyi amaçladıklarını vurguladı. Prof. Dr. Ünal, öğrencilerin sosyal yaşam alanlarındaki kalitenin artmasının, genel davranışları üzerinde olumlu etkiler bırakacağını ifade etti. Dekanımız Prof. Dr. Murat ELİÖZ, fitness salonunun sayısal verilerini paylaşarak, toplamda 800 öğrencinin kayıtlı olduğunu belirtti. Katılımcılar, akademik toplantıların düzenlenebileceği, lisansüstü öğrencilerin sunumlarını gerçekleştirebilecekleri akademik toplantı salonunu inceledi. Ardından, hazırlıkları devam eden masaj derslikleri ve kadın fitness salonu hakkında bilgiler verildi. Değerli katılımları için başta Rektörümüz olmak üzere tüm yönetim heyetine teşekkür ederiz.

dsc_5886_0 dsc_5773 dsc_5690 dsc_5695 dsc_5705 dsc_5754