Duyurular ve Haberler

Özel Yetenek Sınavı İllinois Testi Sonuçları Geçici Liste

OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı İllinois Testi Sonuçlarına Göre Dosya Değerlendirme Aşamasına (Kontenjanların 4 Katı) Geçen ve Geçemeyen Adayların Geçici Listesine Ulaşmak İçin Tıklayınız... Geçici listeye 03/08/2019 Cumar…

Özel Yetenek Sınav Parkuru Kullanımı

28 Temmuz 2019 Pazar günü Fakültemiz dersliklerinde KPSS A Grubu ve ÖABT sınavlarının yapılacak olması sebebiyle özel yetenek sınav parkuru kullanıma kapalı olacaktır. Ayrıca Özgeçmiş bürosu da 28 temmuz pazar günü kapalı olacaktır, bilginize.

Dekan ve Dekan Yardımcıları Atama

Fakültemiz Dekanlığına Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner ÇANKAYA atanmıştır. Fakültemiz Dekan Yardımcılığına ise Fakültemiz Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özgür BOSTANCI ve Doç. Dr. Musa ÇON atanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar dileriz.