Duyurular ve Haberler

Özel Yetenek Sınav Parkuru Kullanımı

28 Temmuz 2019 Pazar günü Fakültemiz dersliklerinde KPSS A Grubu ve ÖABT sınavlarının yapılacak olması sebebiyle özel yetenek sınav parkuru kullanıma kapalı olacaktır. Ayrıca Özgeçmiş bürosu da 28 temmuz pazar günü kapalı olacaktır, bilginize.

Dekan ve Dekan Yardımcıları Atama

Fakültemiz Dekanlığına Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner ÇANKAYA atanmıştır. Fakültemiz Dekan Yardımcılığına ise Fakültemiz Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özgür BOSTANCI ve Doç. Dr. Musa ÇON atanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Dekanımız Prof. Dr. M. Yalçın TAŞMEKTEPLİGİL Vefat Etmiştir

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Yalçın TAŞMEKTEPLİGİL bu sabah Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. 08/07/2019 Pazartesi günü Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi önünde 18:00'de tören düzenlenecektir. Cenazesi 09/07/2019 tarihinde Tokat Niksar Keşfi Cam…