Deneme Dersi Duyurusu

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 23.maddesi gereği, Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Rekreasyon Bölümü ve SporYöneticiliği Bölümü'ne ilan edilen Dr. Öğretim Üyesi kadrolarına başvuran adayların Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanmalarda Uygulaacak Esaslar Yönergesinin 10. maddesinde belirtilen Deneme Dersi ilkelerine göre başvuru esnasında sundukları 3 konu içerisinden belirlenen ve adayların kendilerine tebliğ edilen konuyu sunmak üzere 18.12.2019 Çarşamba günü saat 12.00 - 15.15 saatleri arasında fakültemiz toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Belirtilen deneme dersi sunumları açık olup, tüm akademik personel ve öğrencilerimiz davetlidir.

Adayın Adı -Soyadı Deneme Dersi Konusu Sunum Saati
Dr. Ali Kerim YILMAZ Rekreatif Faaliyetlere Katılımda Engeller 12:00 - 12.45
Dr. Vedat ERİM Masa Tenisi Öğretim Yöntemleri 13:45- 14.30
Dr. Gül ÇAVUŞOĞLU Spor Yönetiminde Teşkilatlanma ile İlgili Gelişmeler 14:30- 15:15