Türk Kızılayı Yetkilileri Fakültemizi Ziyaret Etti

Türk Kızılayının yürüttüğü Kan Bağışı kampanyasına Fakültemiz tarafından gösterilen yüksek katılımdan dolayı Türk Kızılayı Şube Başkan V. Av. Korhan ÇÖMEZOĞLU, Orta Karadeniz Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin YILDIRIM ve Kan Bağışı Kazanım Personeli Salih KAYA fakültemize ziyarette bulundular. Dekanımız Prof. Dr. M. Yalçın TAŞMEKTEPLİGİL'e, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Soner ÇANKAYA ve Doç. Dr. Özgür BOSTANCI'ya, eski Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Musa ÇON'a ve Fakülte Sekreterimiz Semra GÜL'e teşekkür belgelerini takdim ettiler. Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Yalçın TAŞMEKTEPLİGİL sosyal sorumluluk projelerine desteğimizin her zaman devam edeceğini belirterek katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve personelimize teşekkür etti.