OMÜ ' de Futbol Panelinde Samsunspor Rüzgarı

‘Antrenörlerin dünü ve bugünü’ konulu panelde Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Teknik Direktör Erhan Altın, futbolculardan kaptan Musa Aydın ve Mbilla Etame ile Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Tudor Fedayi Aksoy, öğrenciler ile buluştu.

OMÜ Kongre Merkezi’nde ‘Antrenörlerin dünü ve bugünü’ konulu panel saat 14.00’te başladı.
Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu’nun başkanlığını yaptığı panele konuşmacı olarak Samsunspor Kulüp Başkanı Erkut Tutu, Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, futbolculardan
kaptan Musa Aydın, Mbilla Etame, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Tudor Fedayi Aksoy katıldı.

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, kulüp yönetimi, kulübün mali ve transfer politikası, Samsunspor’un şehirle bütünleşmesi ve Samsunspor’un diğer kulüplerle karşılaştırılması konuları üzerinde konuşma yaptı.

Samsunspor Teknik Direktör Erhan Altın ise altyapı sorunlarına bakış, antrenörlerin futbolcu transferindeki rolü, Türkiye’de ki futbol antrenörleri ve sorunları hakkında katılımcılara açıklamalarda bulundu.
Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Tudor Fedayi Aksoy ise, antrenör eğitimi ve üniversitenin antrenör eğitiminde ki rolü ile altyapı antrenörlüğünün genel görünümü hakkında konuştu.

Panele Samsunspor Alt yapı sorumlusu Mehmet Ali Çınar, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakı Bayrak ve başkan yardımcısı Muharrem Tosun, Samsunspor

Eski teknik direktörlerinden Ercüment Coşkundere’de katıldı.