Mezuniyet Töreni

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kurulduğundan bu yana 16. Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi olarak 3. dönem mezunlarının verildiği 2016-2016 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni Yaşar doğu Spor Bilimleri Fakültesi spor salonunda düzenlendi.

320 öğrencinin mezun olduğu törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tapramaz, akademisyenler ve aileler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız yaptı. Öğrencilerin ailelerine ve öğretim elemanlarına teşekkür eden Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız, "Sevgili öğrenciler, bugünden sonra yaşamın farklı bir yüzüyle karşı karşıya kalacaksınız. Bundan sonra da akademik gelişmeleri takip ediniz, okuyunuz, kendinizi geliştiriniz." dedi.

Törende konuşan Rektör Yardımcıları Sevilhan Mennan ise "Umarım hepiniz hayal ettiğiniz yerlere gelirsiniz. Nasibiniz bol, şansınız çok, ömrünüz uzun olsun." diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler mezuniyet belgelerini aldı. Dereceye giren öğrencilere ayrıca plaket takdim edildi. Spor Bilimleri Fakültesinde bu sene fakülte birincisi Nida Gencer Özkan, ikinci Esin Darıcı, üçüncü ise Mevlüt İnler oldu.

Tören, hep bir ağızdan öğretmenlik yemini eden öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.

Törene katılan tüm ailelere ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.