“Geleceğin Umudu, Umudumuz Sizsiniz” Projesi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Birimi tarafından Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan 12-16 yaş grubu 28 kız, 28 erkek ile 17-25 yaş arası koşuya engeli bulunmayan 8 bedensel engelli öğrencinin katılımıyla “Geleceğin Umudu, Umudumuz Sizsiniz” isimli proje gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda okulumuz öğretim elemanları Prof. Dr. S. Ahmet AĞAOĞLU, Doç. Dr. M. Yalçın TAŞMEKTEPLİGİL, Doç. Dr. Özgür BOSTANCI, Doç. Dr. Murat ELİÖZ, Yrd. Doç. Dr. Mehmet ÇEBİ, Yrd. Doç. Dr. Musa ÇON, Öğr. Gör. Dr. Levent BAYRAM ve Arş. Gör. Gül ÇAVUŞOĞLU tarafından oryantiring eğitimi ve yarışma faaliyeti düzenlenmiştir. Hocalarımızı tebrik eder, projelerinde başarılar dileriz.